Στη φυλακή για υποβοήθηση διέλευσης παράτυπων μεταναστών από κατεχόμενα - Ζητά μεγαλύτερη ποινή η Νομική Υπηρεσία

Στη φυλακή για υποβοήθηση διέλευσης παράτυπων μεταναστών από κατεχόμενα - Ζητά μεγαλύτερη ποινή η Νομική Υπηρεσία

Με έφεση προχωρά η Νομική Υπηρεσία σε υπόθεση υποβοήθησης διέλευσης παράτυπων μεταναστών στις ελεύθερες περιοχές αφού έκρινε ανεπαρκή την επιβληθείσα ποινή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Καταχωρήθηκε σήμερα, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Γιώργου Σαββίδη, έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο εναντίον ενός προσώπου, το οποίο παραδέχθηκε ότι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, έναντι αμοιβής, υποβοήθησε τη διέλευση παράτυπων μεταναστών από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.

Στον κατηγορούμενο είχε επιβληθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ποινή φυλάκισης 12 μηνών, την οποία η Νομική Υπηρεσία κρίνει ως ανεπαρκή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.