Σοκ στην Ινδία: Άνδρας πουλούσε γυναίκες μέσω εφαρμογής

Σοκ στην Ινδία: Άνδρας πουλούσε γυναίκες μέσω εφαρμογής

Έναν 21χρονο Ινδό συνέλαβε η αστυνομία της Ινδίας με την κατηγορία ότι ανέβασε σε εφαρμογή τις φωτογραφίες περισσότερων από 100 μουσουλμάνων γυναικών λέγοντας ότι είναι «προς πώληση».

Ο φοιτητής από τη νότια πόλης της Μπανγκαλόρ έκανε τις δημοπρασίες του στην εφαρμογή Bulli Bai, με την οποία πιστεύεται ότι συνδεόταν επιχειρηματικά. Έκτοτε η εφαρμογή έκλεισε μετά τις αντιδράσεις.

Οι γυναίκες που «τέθηκαν» προς πώληση ήταν επιφανείς μουσουλμάνες δημοσιογράφοι και ακτιβίστριες και πήραν μέρος στην ψεύτικη δημοπρασία χωρίς τη θέλησή τους.

Είναι η δεύτερη φορά που μουσουλμάνες γυναίκες «βγαίνουν» σε online δημοπρασία. Το ίδιο είχε γίνει και τον περασμένο Ιούλιο όπου τα προφίλ περισσότερων από 80 γυναικών ανέβηκαν online.

Και στις δύο περιπτώσεις, στόχος ήταν ο εξευτελισμός και η υποβάθμισή τους καθώς οι συγκεκριμένες γυναίκες είχαν ταχθεί κατά του εντεινόμενου εθνικισμού υπό τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE