ΠτΔ: «Θα εργαστούμε με Γαλλική Προεδρία Συμβουλίου ΕΕ για υλοποίηση των στόχων της»

ΠτΔ: «Θα εργαστούμε με Γαλλική Προεδρία Συμβουλίου ΕΕ για υλοποίηση των στόχων της»

Η Κύπρος θα εργαστεί με τη Γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ ευχαριστεί και την απελθούσα Σλοβενική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.


Εύχομαι ό,τι καλύτερο στη Γαλλία με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Η Κύπρος θα εργαστεί αρμονικά με τη Γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της προς όφελος των ευρωπαίων πολιτών, αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε σχετική ανάρτηση, στην ελληνική και γαλλική, στο Twitter.

Σε άλλη ανάρτησή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχαίρει την Σλοβενική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, για το αξιοσημείωτο, όπως λέει, έργο της κάτω από δύσκολες συνθήκες, περιλαμβανομένης της συντονισμένης απάντησης της ΕΕ στις προκλήσεις της πανδημίας της COVID-19.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE