Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 410 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 410 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Το ψευδοκράτος ανακοίνωσε την Δευτέρα 410 νέα κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 35.585 εξετάσεων τις τελευταίες 24 ώρες.

Από αυτά τα 43 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 378 είναι τοπικές μεταδόσεις.

Εντοπίστηκαν 157 περιστατικά στην κατεχόμενη Λευκωσία, 77 στην Κερύνεια, 82 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 18 στο Τρίκωμο, 30 στην κατεχόμενη Μόρφου και 14 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμό κρουσμάτων στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατίας ανήλθε στις 36.951 ενώ καταγράφηκαν και 141 θάνατοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE