Επισημαίνεται η αναποτελεσματικότητα των δύο δόσεων εμβολίου έναντι της «Όμικρον» - Απαραίτητη η 3η δόση

Επισημαίνεται η αναποτελεσματικότητα των δύο δόσεων εμβολίου έναντι της «Όμικρον» - Απαραίτητη η 3η δόση

Τη σημασία τρίτης δόσης για την επίτευξη αποτελεσματικότερης προστασίας έναντι της μετάλλαξης «Όμικρον», η οποία εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα, ανέδειξε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε η ίδια, η αποτελεσματικότητα των δύο δόσεων έναντι της «Όμικρον» παρουσιάζεται μειωμένη, σε σύγκριση με άλλες μεταλλάξεις, ενώ χαρακτήρισε την τρίτη δόση ως κλειδί για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης μετάλλαξης. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν είναι γνωστή η διάρκεια της προστασίας που προσφέρει η τρίτη δόση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.