ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα εκτόξευση στα κρούσματα της Δευτέρας (03/01) - Πάνω από 5000 – Δύο νέοι θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα εκτόξευση στα κρούσματα της Δευτέρας (03/01) - Πάνω από 5000 – Δύο νέοι θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2022:

2 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 641.

201 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 75 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 1% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

16 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 164,358 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

5,024 (ποσοστό θετικότητας: 3,06%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 177,721.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE