Ανείπωτη θλίψη για την 20χρονη Γαβριέλλα: «Τίποτα δεν θα μπορέσει να πάρει μακριά τις αναμνήσεις μας»

Ανείπωτη θλίψη για την 20χρονη Γαβριέλλα: «Τίποτα δεν θα μπορέσει να πάρει μακριά τις αναμνήσεις μας»

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο τραγικός θάνατος της 20χρονης Γαβριέλλας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Λάρνακα στην περιοχή της Ορόκλινης την Πρωτοχρονιά.

Φίλοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για το τραγικό περιστατικό. "Τίποτα δεν θα μπορέσει να πάρει μακριά τις αναμνήσεις μας" είναι μερικά από τα λόγια που τις έγραψαν.

"Ίσως ο Θεός να κατάλαβε πόσο καλός άνθρωπος ήσουν και να ήθελε να σε πάρει μακριά από αυτόν τον φρικτό κόσμο" έγραψε μια φίλη της 20χρονης.

Το μοιραίο τροχαίο

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη την 20χρονη Γαβριέλλα Σάββα, στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Αραδίπου, παρά το μνημείο Κυανόκρανων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του, εισήλθε σε χαντάκι σύμφωνα με την πορεία του και αφού σύρθηκε για 50 περίπου μέτρα, επανήλθε στο δρόμο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση οι δύο νεαροί εκτινάχθηκαν από το όχημα και τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της Γαβριέλλας. Ο 24χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομια, στο σημείο της σύγκρουσης βρισκόταν γυναίκα η οποία φέρεται να παρουσιάστηκε ως η οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα του 24χρονου. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία που φέρει άντρα ηλικίας 47 ετών από την επαρχία Λάρνακας, να είναι αυτός ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τη σκηνή της οδικής σύγκρουσης με αυτοκίνητο το οποίο είχε αφιχθεί στο σημείο η προαναφερόμενη γυναίκα.

Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 47χρονο ο οποίος καταζητείτο για το θανατηφόρο τροχαίο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.