Θλίψη για την 20χρονη Γαβριέλλα - Έρευνες για εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε τη σκηνή

Θλίψη για την 20χρονη Γαβριέλλα - Έρευνες για εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε τη σκηνή

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της αδικοχαμένης 20χρονης Γαβριέλλας Σάββα η οποία "έσβησε" στην άσφαλτο μία ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου σε τροχαίο στη Λάρνακα στην περιοχή της Ορόκλινης.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη την Σάββα, στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Αραδίπου, παρά το μνημείο Κυανόκρανων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του, εισήλθε σε χαντάκι σύμφωνα με την πορεία του και αφού σύρθηκε για 50 περίπου μέτρα, επανήλθε στο δρόμο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση οι δύο νεαροί εκτινάχθηκαν από το όχημα και τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της Γαβριέλλας. Ο 24χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρισκόταν γυναίκα η οποία φέρεται να παρουσιάστηκε ως η οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα του 24χρονου. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία που φέρει άντρα ηλικίας 47 ετών από την επαρχία Λάρνακας, να είναι αυτός ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή της οδικής σύγκρουσης με αυτοκίνητο το οποίο είχε αφιχθεί στο σημείο η προαναφερόμενη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE