Χειροπέδες σε 26χρονη για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία

Χειροπέδες σε 26χρονη για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονη για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες μια γυναίκα αφρικανικής καταγωγής παρουσίασε κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στον αερολιμένα Πάφου, όπου είχε μεταβεί με σκοπό την αναχώρηση της για Γαλλία, ταξιδιωτικά έγγραφα για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες πως πρόκειται για πλαστά.

Ακολούθως, αφού ανακρίθηκε, αναφέροντας τα πραγματικά της στοιχεία, ότι δηλαδή, κατάγεται από τον Κόνγκο και ότι είναι ηλικίας 26 ετών, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση, συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht