Δεν προλαβαίνει να βγάζει νερά από σπίτια η Πυροσβεστική - Στη Λευκωσία η πλειοψηφία των περιστατικών

Δεν προλαβαίνει να βγάζει νερά από σπίτια η Πυροσβεστική - Στη Λευκωσία η πλειοψηφία των περιστατικών

Συνολικά σε 268 κλήσεις λόγω της μεγάλης βροχόπτωσης ανταποκρίθηκε από νωρίς το πρωί σήμερα 31 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 5:30 το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων ήταν στην επαρχία Λευκωσίας, όπως ανέφερε στο Twitter o Εκπρόσωπος Τύπου της Ανδρέας Κεττής.

«Οι κλήσεις που αφορούν τα καιρικά φαινόμενα του τελευταίου 24ώρου το οποίο έληγε μέχρι τις 06.00 σήμερα αλλά και από τις 06.00 μέχρι και τώρα έφτασαν τις 268», αναφέρει ο κ. Κεττής στην ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι «οι 217 αφορούσαν την επαρχία Λευκωσίας και οι υπόλοιπες τις άλλες επαρχίες».

«Σήμερα η μέρα αναλώθηκε με αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά», καταλήγει.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι κλειστός λόγω υπερχείλισης ποταμού σε σημείο του δρόμου στην περιοχή Λακατάμιας είναι ο δρόμος Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς στη Λευκωσία.

Για τις διακινήσεις του από και προς Αγίους Τριμιθιάς και Κοκκινοτριμιθιά, το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE