Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας

Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας

Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας χωρίς καμία επιβάρυνση.


Σε ανακοίνωση το Οικονομικό Τμήμα του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι η αποπληρωμή των Δικαιωμάτων Αποκομιδής Σκυβάλων, Επαγγελματικού Φόρου, Δικαιωμάτων Χρήσης / Διατήρησης Επαγγελματικών Υποστατικών, Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Τέλους Κοιμητηρίου για το έτος 2021, έχει παραταθεί μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2022 χωρίς καμία επιβάρυνση.

Από τις 31 Ιανουαρίου 2022 και μετά θα τηρηθούν οι πρόνοιες της ισχύουσας Νομοθεσίας με την επιβολή 10% επί του οφειλόμενου ποσού.

Η εξόφληση των φορολογιών από την 1 Ιανουαρίου 2022 και μετά γίνεται μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη.

Η παράταση δίνεται για σκοπούς διευκόλυνσης του κοινού ενόψει των δυσμενών συνθηκών που επιφέρει η πανδημία του Covid – 19.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE