Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας

Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας

Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας χωρίς καμία επιβάρυνση.


Σε ανακοίνωση το Οικονομικό Τμήμα του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι η αποπληρωμή των Δικαιωμάτων Αποκομιδής Σκυβάλων, Επαγγελματικού Φόρου, Δικαιωμάτων Χρήσης / Διατήρησης Επαγγελματικών Υποστατικών, Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Τέλους Κοιμητηρίου για το έτος 2021, έχει παραταθεί μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2022 χωρίς καμία επιβάρυνση.

Από τις 31 Ιανουαρίου 2022 και μετά θα τηρηθούν οι πρόνοιες της ισχύουσας Νομοθεσίας με την επιβολή 10% επί του οφειλόμενου ποσού.

Η εξόφληση των φορολογιών από την 1 Ιανουαρίου 2022 και μετά γίνεται μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη.

Η παράταση δίνεται για σκοπούς διευκόλυνσης του κοινού ενόψει των δυσμενών συνθηκών που επιφέρει η πανδημία του Covid – 19.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE