Νέα τραγωδία στη Λεμεσό - Βρέθηκε νεκρό 2 μηνών αγοράκι στο κρεβάτι του

Νέα τραγωδία στη Λεμεσό - Βρέθηκε νεκρό 2 μηνών αγοράκι στο κρεβάτι του

Νέα τραγωδία στη Λεμεσό, λίγο πριν τη νέα χρονιά.

Αγοράκι, δύο μηνών, εντοπίστηκε νεκρό από τη μητέρα του στο κρεβατάκι του σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα εντόπισε το δίμηνο αγοράκι αναίσθητο γύρω στις 8:00 το πρωί και αμέσως το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών για να το επαναφέρουν στη ζωή, το αγοράκι απεβίωσε.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το βρέφος δεν φέρει οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις, ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE