ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί μετά από τροχαία σύγκρουση τους, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Πέρα Χωρίου Νήσου, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η διέλευση οχημάτων και στις τρεις λωρίδες του δρόμου.

Στο σημείο της σύγκρουσης παρατηρείται συμφόρηση της κυκλοφορίας.

Στη σκηνή σπεύδουν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.