Οι καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο - 7 υποστατικά εντοπίστηκαν να μην τηρούν τα μέτρα

Οι καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο - 7 υποστατικά εντοπίστηκαν να μην τηρούν τα μέτρα

Σε 14 καταγγελίες, 7 πολιτών και 7 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο εικοσιτετράωρο ενώ συνολικά διενεργήθηκαν 3.141 έλεγχοι ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέφερε ότι στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.733 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 328 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 4 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 368 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υπεύθυνου υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 162 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 313 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών, στην Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 123 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Επίσης, η Τροχαία διενήργησε 98 ελέγχους και η Λιμενική 10 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE