Σήμανε συναγερμός στη Λιμενική: Άνθρωπος παρασύρθηκε από τον άνεμο στη Λεμεσό

Σήμανε συναγερμός στη Λιμενική: Άνθρωπος παρασύρθηκε από τον άνεμο στη Λεμεσό

Ένα άτομο διέσωσε την Τετάρτη το βράδυ η Ναυτική Αστυνομία στη Λεμεσό, που παρασύρθηκε από τους ανέμους ενώ επέβαινε πάνω σε kite surfing.

Συγκεκριμένα 7.40 χθες βράδυ δόθηκε πληροφορία στη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία ότι στη Λεμεσό πρόσωπο που επέβαινε πάνω σε kite surfing έπεσε στη θάλασσα και παρασύρθηκε από τους ανέμους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως απέπλευσε η αστυνομική άκατος “Αστραπή 30” του Ναυτικού Σταθμού Λεμεσού και η ώρα 7.50 εντόπισε και περισυνέλεξε το εν λόγω πρόσωπο 1,5 ναυτικά μίλια βόρεια του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Πρόκειται για επισκέπτη στην Κύπρο. Μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ξηρά στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο καθότι ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE