Στη Δίωξη Εκβιαστών προσήχθη ο γνωστός τράπερ που φωτογραφήθηκε με όπλο της ΕΛΑΣ

Στη Δίωξη Εκβιαστών προσήχθη ο γνωστός τράπερ που φωτογραφήθηκε με όπλο της ΕΛΑΣ

Στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προσήχθη ο 26χρονος τράπερ που φαίνεται σε υλικό που αποκάλυψε το protothema.gr να διασκεδάζει έχοντας στη ζώνη του όπλο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικης Αστυνομίας. 

Ο  τράπερ ανέβασε προχθές το υλικό στα stories του instagram και ανάμεσα στα βίντεο απο τη διασκέδαση του σε κατάμεστο κλαμπ, ανήρτησε και το συγκεκριμένο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του τρια όπλα. Το συντομο βιντεάκι που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητα τους και φυσικά το πώς έφθασαν στα χέρια του, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση, ο μουσικός φρόντισε να το διαγράψει.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο.  Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά.

IMG_2414-_1_
traper_oplo_in__1_

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.