Αυξάνονται οι ασθενείς με κορωνοϊό στις ΜΕΘ – Ανησυχία για τις κλίνες

Αυξάνονται οι ασθενείς με κορωνοϊό στις ΜΕΘ – Ανησυχία για τις κλίνες

Στους 31 ανέρχεται ο αριθμός των νοσηλευομένων με covid στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δήλωσε στην Πρωινή Έκδοση του Άστρα ο Εκπρόσωπος Tύπου του ΟΚΥΠΥ Χαράλαμπος Χαριλάου.

Στους 162 έφθασε ο συνολικός αριθμός νοσηλευομένων παρασιάζοντας μια σχετική σταθερότητα. Παράλληλα, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύονται άλλοι 6 post Covid ασθενείς και άλλοι 20 ασθενείς. Ο συνολικός αριθμός στις ΜΕΘ φθάνει τους 57.

Όπως σημείωσε ο κ. Χαριλάου, η δυνατότητα νοσηλείας στις εντατικές είναι 65 κλίνες. «Προσπάθεια, η οποία αποδίδει, είναι η αποστολή αρκετών περιστατικών εκτός covid σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια», δήλωσε ο κ. Χαριλάου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE