Κλειστό προσωρινά τμήμα σε λεωφόρο της Λευκωσίας - Ποιο δρόμο να αποφύγουν οι οδηγοί

Κλειστό προσωρινά τμήμα σε λεωφόρο της Λευκωσίας - Ποιο δρόμο να αποφύγουν οι οδηγοί

Κλειστό προσωρινά είναι στη Λευκωσία, το τμήμα της λεωφόρου Λεμεσού παρά τη συμβολή με τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, μέχρι και τη συμβολή με τη λεωφόρο Κέννεντυ, και στις δύο κατευθύνσεις, από και προς Λευκωσία, λόγω των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ, που ολοκληρώθηκε γύρω στις 7.00 το βράδυ της Κυριακής και για την ασφάλεια στις διακινήσεις των φιλάθλων και του ευρύτερου κοινού.

Για τις διακινήσεις τους προς Λευκωσία, οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, καθώς επίσης, μέσω της λεωφόρου Αθαλάσσας, τη λεωφόρο Ακροπόλεως προς τη λεωφόρο Νίκης.

Οι διερχόμενοι οδηγοί που κατευθύνονται από το κέντρο Λευκωσίας προς την Αγλαντζιά, μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Λάρνακος και τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, ενώ οι οδηγοί που κατευθύνονται από το κέντρο Λευκωσίας προς το Στρόβολο και τον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα και Λεμεσό, μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, καθώς επίσης, τη λεωφόρο Νίκης προς τη λεωφόρο Ακροπόλεως και τη λεωφόρο Αθαλάσσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE