Μέθυσε, έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Οδηγείται στο Δικαστήριο 37χρονος

Μέθυσε, έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Οδηγείται στο Δικαστήριο 37χρονος

Σοβαρά τροχαία αδικήματα, αλλά και αδικήματα του ποινικού κώδικα εντόπισε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των αυξημένων, παγκύπριων, τροχονομικών της ελέγχων το τελευταίο 24ώρο.

 

Γύρω στις 9.30μ.μ., μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου κλήθηκαν να μεταβούν σε σκηνή οδικής σύγκρουσης, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου.

Όπως διαπιστώθηκε από τη σύγκρουση είχαν προκληθεί μόνο υλικές ζημιές. Ωστόσο ο 37χρονος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στη σύγκρουση, εντοπίστηκε θετικός σε
προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης.

Ακολούθησε η διενέργεια τελικής εξέτασης αλκοόλης στον 37χρονο, με χαμηλότερη ένδειξη 89μg%, αντί 22μg%.

Ο 37χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται αύριο, 27 Δεκεμβρίου, να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE