Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό: Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό: Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 31χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σε νέα οδική σύγκρουση που συνέβη τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, στην οδό Πετράρχη, στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 31χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα, να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση σε δεύτερο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE