Ένας θάνατος και 200 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 200 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 200 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα, σε σύνολο 19.285 διαγνωστικών εξετάσεων.

Το "υπουργείο υγείας" ανακοίνωσε ότι 45 περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 154 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα.

Εβδομήντα δύο κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 33 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 29 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 12 στο κατεχόμενο Τρίκωμο, 6 στην κατεχόμενη Μόρφου και δύο στην Λεύκα.

Τα περιστατικά στα κατεχόμενα ανέρχονται στα 34.201 και 136 είναι οι θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE