Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τα Χριστούγεννα με τον δικό της συγκλονιστικό τρόπο.

Η νεαρή κοπέλα στάθηκε με θάρρος απέναντι στη γυναίκα που της προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό, μετά την επίθεση με το βιτριόλι και κατάφερε να δικαιωθεί και να δώσει δύναμη σε άλλες γυναίκες που βιώνουν κάποια κακοποιητική συμπεριφορά.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για εκείνη και με δύναμη καρδιάς αποφάσισε μαζί με τις ευχές της να στείλει το μήνυμά της προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να στέκεται δίπλα σε μια ταμπέλα, η οποία γράφει στα αγγλικά: «Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα», κάνοντας το σήμα της νίκης με το χέρι της.


Ωστόσο θέλησε να δώσει και τις ευχές για τα Χριστούγεννα, γράφοντας: «Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα,πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.