Έστειλε μήνυμα στο «Έχεις Μέσον» γιατί χρειάζεται ψυγείο αφού δεν της απαντούσαν στο ΕΕΕ – Της το αγοράζουμε εμείς (Βίντεο)

Έστειλε μήνυμα στο «Έχεις Μέσον» γιατί χρειάζεται ψυγείο αφού δεν της απαντούσαν στο ΕΕΕ – Της το αγοράζουμε εμείς (Βίντεο)

Γυναίκα λήπτης δημοσίου βοηθήματος, επικοινώνησε απελπισμένη με την εκπομπή «Έχεις Μέσον», ενημερώνοντας την παρουσιάστρια ό, τι προσπαθεί εδώ και μέρες να έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να τους ζητήσει να στείλουν κάποιο να φτιάξει το ψυγείο της, αφού τα χρήματα που παίρνει δεν την φτάνουν για τα απαραίτητα.

Η γυναίκα ενημέρωσε την Νατάσα Ιωάννου ό, τι προσπαθεί το Γραφείο Ευημερίας με το οποίο επικοινώνησε, της ζήτησε μία βεβαίωση από τεχνικό, στην οποία να αναφέρει ότι το ψυγείο της δεν μπορεί να φτιαχτεί, ώστε να της εγκρίνουν έκτακτο επίδομα προκειμένου να αγοράσει καινούργιο.

Η προϊστάμενη του γραφείου επρόκειτο να ενημερώσει τους λειτουργούς του ΕΕΕ, οι οποίοι με τη σειρά τους θα πρέπει να εγκρίνουν την έκδοση έκτακτου επιδόματος.

Όπως ανέφερε η ίδια, επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί τους, αλλά δεν ανταποκρίνονται στα τηλέφωνα, ώστε να μπορέσουν να εξηγηθούν για το διαδικαστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

Απελπισμένη αποτάθηκε στην εκπομπή για να μεσολαβήσουν, προκειμένου να παρακαμφθεί η κωλυσιεργία που παρατηρείται.

Ακούγοντας την έκκληση της για βοήθεια, Tothemaonline.com, επικοινώνησε με την εκπομπή, δηλώνοντας την πρόθεση του να προβεί σε αγορά νέου ψυγείου, το οποίο και θα της αποσταλεί στο σπίτι.

Οι συντάκτες της σελίδας, έχουν ήδη επικοινωνήσει με την παραπονούμενη, ώστε να γίνουν οι ανάλογες διευθετήσεις για την παραλαβή του ψυγείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE