Ανέβασε στο διαδίκτυο αρχείο παιδικής πορνογραφίας - Χειροπέδες σε 59χρονο στη Λευκωσία

Ανέβασε στο διαδίκτυο αρχείο παιδικής πορνογραφίας - Χειροπέδες σε 59χρονο στη Λευκωσία

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 59χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, από την Europol. Σύμφωνα με την πληροφορία συγκεκριμένος κάτοχος λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης , φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο ένα αρχείο εικόνας σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν τα μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 59χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί σήμερα, ενώ ακολούθως οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE