Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρουν με τα παιδιά τους σε μια νέα χριστουγεννιάτικη κάρτα. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ κοινοποίησαν για πρώτη φορά τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της Team Rubicon στο Twitter, οργάνωση αντιμετώπισης καταστροφών.

Στη φωτογραφία ο Χάρι κρατά τον δύο ετών γιο τους, Άρτσι Χάρισον, ενώ η Μαρκλ σηκώνει ψηλά την έξι μηνών κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Στην κάρτα έχουν συμπεριλάβει την πρώτη φωτογραφία της Λίλιμπετ. "Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ, στον κόσμο.

Ο Άρτσι μας έκανε "μαμά" και "μπαμπά" και η Λίλι μας έκανε οικογένεια" έγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. "Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες - όσων μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται επιδόματα" σημειώνει το ζευγάρι, αναφέροντας την οργάνωση Rubicon και άλλες. Η φωτογραφία είναι του φωτογράφου Αλέξι Λουμπομίρσκι στο σπίτι του Χάρι και της Μαρκλ στη Σάντα Μπάρμπαρα το καλοκαίρι.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .