Σοκαριστικό - Γυναίκες εξωθούσαν στην επαιτεία ανήλικα παιδιά και βρέφη

Σοκαριστικό - Γυναίκες εξωθούσαν στην επαιτεία ανήλικα παιδιά και βρέφη

Ανήλικα παιδιά και βρέφη εξωθούσαν σε επαιτεία στην Πάτρα, τέσσερις Ρουμάνες, οι οποίες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα στον Ανακριτή για εμπορία ανθρώπων.

Δυο από τα ανήλικα παιδιά, ένα μωρό εννέα μηνών και ένα κοριτσάκι επτά ετών, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», δεν φέρονται να έχουν κάποια συγγενική σχέση με τις συλληφθείσες, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα παιδιά που δηλώνονται ως βιολογικά τέκνα των δυο εκ των τεσσάρων γυναικών.

Τα παιδιά, με μέριμνα των υπευθύνων του Συλλόγου το «Χαμόγελο του Παιδιού», μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, όπου κατά πληροφορίες εξετάστηκαν και από παιδοψυχολόγο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται κατόπιν εισαγγελικής εντολής να φιλοξενηθούν σε δομή προστασίας ανηλίκων. 

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών βρίσκονται σ’ εξέλιξη για τον εντοπισμό ατόμου ή ατόμων υπό την καθοδήγηση και τις εντολές των οποίων λειτουργούσαν οι αλλοδαπές. Ως μόνιμοι τόποι κατοικίας τους, εμφανίζονται σπίτια που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Σκαγιοπουλείου, Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και Αγίας Σοφίας. Σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς 4.110 ευρώ και δυο καταθετήρια εμβασμάτων αξίας 930 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE