Εντείνονται οι διαμαρτυρίες στα κατεχόμενα για τιμές αγαθών και υποτίμηση λίρας

Εντείνονται οι διαμαρτυρίες στα κατεχόμενα για τιμές αγαθών και υποτίμηση λίρας

Η τ/κ πλατφόρμα συνδικαλιστικών οργανώσεων πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη «βουλή», στα κατεχόμενα, για την αύξηση στις τιμές των αγαθών και την υποτίμηση της τουρκικής λίρας.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα επρόκειτο για μια συμβολική διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχαν μόνο τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδικαλιστικών οργανώσεων – μελών της πλατφόρμας.
 
Οι συμμετέχοντες επέκριναν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη σιωπή τους έναντι των λανθασμένων βημάτων που ακολουθεί η «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα.
 
Λόγω της διεξαγωγής της διαμαρτυρίας διακόπηκε η τροχαία κίνηση για μία ώρα στον δρόμο όπου βρίσκεται το κτίριο της «βουλής».

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE