Εντείνονται οι διαμαρτυρίες στα κατεχόμενα για τιμές αγαθών και υποτίμηση λίρας

Εντείνονται οι διαμαρτυρίες στα κατεχόμενα για τιμές αγαθών και υποτίμηση λίρας

Η τ/κ πλατφόρμα συνδικαλιστικών οργανώσεων πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη «βουλή», στα κατεχόμενα, για την αύξηση στις τιμές των αγαθών και την υποτίμηση της τουρκικής λίρας.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα επρόκειτο για μια συμβολική διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχαν μόνο τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδικαλιστικών οργανώσεων – μελών της πλατφόρμας.
 
Οι συμμετέχοντες επέκριναν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη σιωπή τους έναντι των λανθασμένων βημάτων που ακολουθεί η «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα.
 
Λόγω της διεξαγωγής της διαμαρτυρίας διακόπηκε η τροχαία κίνηση για μία ώρα στον δρόμο όπου βρίσκεται το κτίριο της «βουλής».

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE