Νέος εκδρομικός χώρος στους Τρούλλους - Θα φυτευτούν 600 δασικά φυτά

Νέος εκδρομικός χώρος στους Τρούλλους - Θα φυτευτούν 600 δασικά φυτά

Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου η Συμφωνία μεταξύ της Πρεσβείας του Ισραήλ και του Διευθυντή Τμήματος Δασών, ως Προέδρου του Φιλοδασικού Συνδέσμου Κύπρου, για τη δημιουργία εκδρομικού χώρου στην κοινότητα Τρούλλων και φύτευση πέραν των 600 δασικών φυτών.

Το έργο που χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία του Ισραήλ με δωρεά ύψους €35.000, θα υλοποιηθεί σε κρατική δασική γη και συντονιστής θα είναι το Τμήμα Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE