Δύο θάνατοι από κορωνοϊό στα κατεχόμενα - Διαγνώστηκαν 179 νέα περιστατικά

Δύο θάνατοι από κορωνοϊό στα κατεχόμενα - Διαγνώστηκαν 179 νέα περιστατικά

Δύο ακόμα θάνατοι από Covid-19 καταγράφηκαν σήμερα στα κατεχόμενα, ενώ ο αριθμός των νέων περιστατικών, που εντοπίστηκαν μέσα από 15388 τεστ που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες, ανέρχεται σε 179.

Οπως αναφέρει το "υπουργείο υγείας", τα 40 νέα κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και τα 139 είναι λοιμώξεις στην κοινότητα. Από αυτές οι 44 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, οι 45 στην Κερύνεια, οι 30 στην Αμμόχωστο, 10 στο Τρίκωμο και 10 στη Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την έναρξη της πανδημίας στα κατεχόμενα είναι 133 και των κρουσμάτων 33672.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE