Η κινέζικη πόλη που καλύφθηκε από το πράσινο της φύσης (Φώτο)

Η κινέζικη πόλη που καλύφθηκε από το πράσινο της φύσης (Φώτο)

Την εγκατέλειψαν οι ψαράδες και «χάθηκε» στο πράσινο.

Πράσινο  παντού. Φύλλα σκαρφαλώνουν στους τοίχους, καλύπτουν τα παράθυρα, σέρνονται στα ερημωμένα μονοπάτια. 

Ο χρόνος έχει σταματήσει στο χωριό στο νησί Gouqi της Κίνας και από τότε που οι ψαράδες το εγκατέλειψαν η φύση το ξαναέκανε δικό της. 

Το νησί είναι ένα από τα 400 νησιά που αποτελούν το σύμπλεγμα Shengsi ανοιχτά της επαρχίας Zhejiang στην ανατολική Κίνα. 

Το χωριό που ήταν κάποτε «φωλιά» ψαράδων εγκαταλείφθηκε και μεταμορφώθηκε σε μια πράσινη ζούγκλα όπου τα φυτά κατέλαβαν κάθε παρατημένο κτήριο κι ερημωμένο δρομάκι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE