Εισήλθε στον κυπριακό βυθό το τρυπάνι γεώτρησης - Δείτε βίντεο

Εισήλθε στον κυπριακό βυθό το τρυπάνι γεώτρησης - Δείτε βίντεο

Στην επανέναρξη των γεωτρήσεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και συγκεκριμένα στο τεμάχιο 10, αναφέρεται με ανάρτησή της στο twitter η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου.


«Με τη γεώτρηση αξιολόγησης Glaucus_2 επαναρχίζει το γεωτρητικό πρόγραμμα σε ΑΟΖ Κυπριακής Δημοκρατίας. Μαζί με τους αδειούχους μας εργαστήκαμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δραστηριοτήτων τους εν μέσω πανδημίας», αναφέρει η Υπουργός στην ανάρτησή της.

Η ανάρτησή συνοδεύεται από βίντεο από την έναρξη της επιβεβαιωτικής γεώτρησης, για το οποίο η Υπουργός ευχαριστεί τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Τεμάχιο 10 ExxonMobil και Qatar Energy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE