Βυθίστηκε στο πένθος η Λεμεσός - Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γαβριηλίδης

Βυθίστηκε στο πένθος η Λεμεσός - Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γαβριηλίδης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους.


Είχε διατελέσει Δήμαρχος Γερμασόγειας από την 1 Ιανουαρίου 2007 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν Δήμαρχος Κυριάκος Ξυδιάς.

Σε ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Γερμασόγειας εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Ανδρέα Γαβριηλίδη.

«Χθες ήσουν μαζί μας στο γραφείο και συζητούσαμε για την κοινή μας αγάπη τον Δήμο Γερμασόγειας. Σήμερα μας αιφνιδίασες πρωινιάτικα ξεκινώντας για το μεγάλο ταξίδι. Εκ μέρους όλων στον Δήμο εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα παιδιά σου. Ήδη οι σημαίες στον Δήμο κυματίζουν μεσίστιες. Περαιτέρω τιμές θα αποφασιστούν σε έκτακτη συνέδρια του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες και θα ανακοινωθούν. Στο καλό Δήμαρχε. Αιώνια σου η μνήμη», αναφέρει ενδεικτικά ο κ. Ξυδιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE