Μέγκι Ντρίο: «Κάποιες φίλες μου δεν μου έχουν πει συλλυπητήρια»

Μέγκι Ντρίο: «Κάποιες φίλες μου δεν μου έχουν πει συλλυπητήρια»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο, που πρόσφατα έχασε τη μητέρα της, απάντησε για τη Ραμόνα Βλαντή κι έριξε τα βέλη της στην Εύη Ιωαννίδου.

«Βγαίνω μετά το θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος, κουράστηκα. Μια ζωή με κριτικάρουν. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν ένα καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε, όλα καλά.

Κανείς δεν ξέρει τι περνάω. Θα έπρεπε ο κόσμος να είναι χαρούμενος που προσπαθώ να το ξεπεράσω. Με τι θα χαιρόταν; Με το να κάτσω σπίτι μου και να πέσω σε κατάθλιψη; Η Ραμόνα Βλαντή μού είπε συλλυπητήρια και αυτό το σέβομαι», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

«Κάποιες φίλες μου δεν μου έχουν πει συλλυπητήρια. Η Εύη Ιωαννίδου που έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου δεν μου είπε καν συλλυπητήρια. Η ανθρωπιά έχει χαθεί τελείως. Από τη στιγμή που η Ραμόνα πήρε το θάρρος και μου είπε συλλυπητήρια, το σέβομαι και της είπα ευχαριστώ», πρόσθεσε επίσης η Μέγκι Ντρίο.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE