ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δυστύχημα Πάφος: Επιστημονικές εξετάσεις στο όχημα του 44χρονου που παρέσυρε 60χρονη

Δυστύχημα Πάφος: Επιστημονικές εξετάσεις στο όχημα του 44χρονου που παρέσυρε 60χρονη

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας μεταφέρθηκε το όχημα του 44χρονου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο το βράδυ της Κυριακής με θύμα 60χρονη από την Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου και σήμερα αναμένεται να εξεταστεί επιστημονικά.

Ο 44χρονος κάτοικος της συνοικίας Μουτάλου τελεί από χθες υπό εξαήμερη κράτηση. Είχε συλληφθεί ως ύποπτος για την πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος με θύμα την 60χρονη Αντρούλλα Παπαχριστοφόρου.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο από τον εξεταστή της υπόθεσης , Λοχία της Τροχαίας Πάφου ο 44χρονος ύποπτος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι η πρόκληση θανάτου εξ αμελείας , πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης, εγκατάλειψη της σκηνής, καθώς και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Η κηδεία της 60χρονης θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 14:15 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην κοινότητα Στατός Άγιος Φώτιος . Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια λόγω των μέτρων για αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας Covid- 19. Παράκληση των οικείων της θανούσας , όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την οικογένεια.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top