Μαχαίρωσε τον σύντροφο της στην Λεμεσό - Πήγε έξω από τη δουλειά του και καυγάδησαν

Μαχαίρωσε τον σύντροφο της στην Λεμεσό - Πήγε έξω από τη δουλειά του και καυγάδησαν

Υπόθεση μαχαιροφορίας και επίθεσης με μαχαίρι διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όταν 32χρονη γυναίκα επισκέφθηκε τον σύντροφο της έξω από τον χώρο εργασίας του στην Λεμεσό και μετά από λογομαχία τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 29χρονο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στον αγκώνα του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μέλη της Δύναμης πέρασαν χειροπέδες στην 32χρονη για μαχαιροφορία, ενώ στη συνέχεια εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα υπόλοιπα αδικήματα. 

Οι εξετάσεις για την εν λόγω υπόθεση συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE