Όχι ένα αλλά εφτά αυτοκίνητα «κόβουν» το πέρασμα πεζοδρομίου – Παράλυτοι αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν

Όχι ένα αλλά εφτά αυτοκίνητα «κόβουν» το πέρασμα πεζοδρομίου – Παράλυτοι αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν

Αντιδράσεις προκάλεσε δημοσίευμα από Κύπριο πολίτη στη σελίδα του Facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Συγκεκριμένα όχι ένα αλλά εφτά αυτοκίνητα «κόβουν» το πέρασμα πεζοδρομίου κάνοντας το πεζοδρόμιο χώρο στάθμευσης.

Ο πολίτης εξοργισμένος από αυτή τη συμπεριφορά έγραψε στην ανάρτηση του:

Μπράβο συγχαρητήρια! Να βλέπω παράλυτους να μην μπορούν να περάσουν γιατί το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο αυτοκίνητα!!! Μαμάδες που δυσκολεύονται με το καρότσι τους και δεν μπορούν να περάσουν και αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο δίπλα από τα αυτοκίνητα!!!!αυτοί που το κάνουν τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουν?!?! (=πεζό-δρόμος) δηλαδή δρόμος για τους πεζούς!!!! Για όσους δεν μπορούν να το κατανοήσουν!

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE