ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κάθε οικογένεια σπεύδει να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα δώρα για να γεμίσει τα αγαπημένα της πρόσωπα χαρά.
Τα καταστήματα, λοιπόν, έχουν την τιμητική τους αφού είναι εβδομάδα εορτών και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα καταστήματα μπορούν σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία να παραμένουν ανοικτά καθημερινά μέχρι τις 20.00 το βράδυ.
Παραμονή Χριστουγέννων και Παραμονή Πρωτοχρονιάς μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 18.00.
Τονίζεται ότι στις 25 και 26 Δεκεμβρίου 2021, καθώς και στις 1, 2 και 6 Ιανουαρίου 2022, τα γενικά καταστήματα θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά, αφού οι πιο πάνω μέρες θεωρούνται αργίες για τα γενικά καταστήματα.
Τέλος, όσον αφορά τους εργαζόμενους των Ειδικών Καταστημάτων, οι οποίοι θα εργαστούν τις πιο πάνω αργίες, θα πρέπει να αποζημιωθούν με αναλογία 1:2 για κάθε ώρα εργασίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




