Μόνο με 4x4 και αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους προς Τρόοδος - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Μόνο με 4x4 και αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους προς Τρόοδος - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι Τροόδους-Προδρόμου, Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε άλλο σοβαρό πρόβλημα. Σε ορισμένες περιοχές ωστόσο, διεξάγονται εργασίες οι οποίες πιθανόν να επηρεάζουν την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Στις κεντρικές οδούς των πόλεων, αναμένεται η συνήθης, πρωινή, αυξημένη τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE