Συναγερμός στο Παρίσι: Άνδρας κρατά ομήρους δύο γυναίκες σε κατάστημα -ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός στο Παρίσι: Άνδρας κρατά ομήρους δύο γυναίκες σε κατάστημα -ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι, καθώς ένας άνδρας σε κατάστημα της συνοικία Aligre, στο 12ο διαμέρισμα, κρατάει υπό την απειλή μαχαιριού δύο γυναίκες ομήρους.

Το περιστατικό διαδραματίζεται στο 12ο διαμέρισμα στο Παρίσι και συγκεκριμένα σε κατάστημα της συνοικίας Αλίγκρε.

Ο αντιδήμαρχος του Παρισιού έχει ζητήσει από τους πολίτες να μην πλησιάζουν την εν λόγω περιοχή ενώ σύμφωνα με το το bfmtv ο άνδρας θέλει να διαπραγματευθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης ενώ έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για άτομο με ψυχιατρικό ιστορικό.

Ο άνδρας φέρεται να ζητάει από τις Αρχές ήθελε να έρθει σε επαφή με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Eric Dupond-Moretti. Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE