Σε συναγερμό οι Αρχές μετά τον εντοπισμό 60 κρουσμάτων στο Πουρνάρα - Μεταφέρθηκαν στο EDEN

Σε συναγερμό οι Αρχές μετά τον εντοπισμό 60 κρουσμάτων στο Πουρνάρα - Μεταφέρθηκαν στο EDEN

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές, μετά τον εντοπισμό 60 κρουσμάτων στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πουρνάρα».

Το προηγούμενο διάστημα διενεργήθηκε μεγάλος αριθμός τεστ στους μετανάστες που διαμένουν στο «Πουρνάρα», με αποτέλεσμα να εντοπιστεί αλυσίδα κρουσμάτων από κάποιους εξ’ αυτών.

Η κατάσταση προκαλεί μεγάλη ανησυχία, αφού αρκετοί περιφέρονται στις γύρω περιοχές  κι έχουν μεγάλο αριθμό επαφών που είναι δύσκολο να ελεγχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 60 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε χώρο καραντίνας στο EDEN στην Τερσεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE