Στη φυλακή άνδρας ετών 75 – Βρέθηκε με ναρκωτικά στις αποσκευές του

Στη φυλακή άνδρας ετών 75 – Βρέθηκε με ναρκωτικά στις αποσκευές του

Ποινή φυλάκισης διάρκειας τρεισήμισι χρόνων επέβαλε σήμερα σε άντρα ηλικίας 75 ετών, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, μετά από εκδίκαση υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Στην κατοχή του 75χρονου είχε εντοπιστεί από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, τον περασμένο Αύγουστο, ποσότητα κάνναβης πέραν των δύο κιλών.

Η ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε στις αποσκευές του 75χρονου, ο οποίος είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας και υποβλήθηκε σε έλεγχο από τα μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων. Ο 75χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο με πτήση από χώρα της Ευρώπης λίγο πριν τις 1.00 τα μεσάνυχτα της 27ης Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στις αποσκευές του 75χρονου, εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δύο κιλά και 285 γραμμάρια κάνναβης. Την ίδια ώρα, τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στην κατάσχεση των ναρκωτικών και στη σύλληψη του 75χρονου για αυτόφωρα αδικήματα.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE