Ωστόσο εθελοντές της διαδικτυακής σελίδας "Αγκαλιάζω με αγάπη" πριν ενα χρόνο πηραν την πρωτοβουλία και συγκέντρωσαν υλικά και εργατικά χέρια και άλλαξαν την παράγκα στην οποία ζούσε η Κύπρια μονογονιος με το παιδί της, στην οποία δεν είχε ούτε ρεύμα, ούτε νερό.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κύπρια ζούσε με το παιδάκι της σε παράγκα χωρίς ρεύμα και νερό - Ένα χρόνο μετά συγκινεί η νέα εικόνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φέτος , μετά απο ένα χρόνο όπου η παράγκα μετατράπηκε σε ένα βιώσιμο σπίτι χάρη στους εθελοντές, η Κύπρια μονογονιός, δεν ξεχνά την βοήθεια που δέχθηκε και θέλησε με τον δικο της τρόπο να ανταποδώσει.
Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ανοίγει το σπιτι της για 20 άτομα που έχουν ανάγκη για ένα πιατο φαγητό τα Χριστούγεννα.
Την ανάρτηση έκανε μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Αγκαλιάζω με αγάπη" και εθελόντρια πρώτης γραμμής, Μαρία Αντωνίου:
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/d7803ab2-bcdc-498b-a384-0ed21fb9eb44_sjiiidd.png)