Επίθεση στο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο - Έδωσε κατάθεση ο οδηγός

Επίθεση στο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο - Έδωσε κατάθεση ο οδηγός

Ο οδηγός του χριστουγεννιάτικου λεωφορείου στη Λεμεσό, το οποίο δέχτηκε επίθεση από ομάδα πολιτών, κλήθηκε για κατάθεση.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου ομάδα ανηλίκων παρενόχλησαν αρχικά το φωτισμό του λεωφορείου ενώ στη συνέχεια ένας από τους ανήλικους άναψε πυρσό με αποτέλεσμα να εισχωρήσει καπνός εντός του λεωφορείου.

"Υπήρξαν κάποια παιδιά, ηλικίας 14 με 16 χρόνων όπου είχαν παρενοχλήσει το φωτισμό του συγκεκριμένου λεωφορείου ενώ ένα παιδί είχε χρησιμοποιήσει και πυρσό με αποτέλεσμα να εισχωρήσει εντός του λεωφορείου", είπε συγκεκριμένα.

"Εδώ είναι που λέμε ότι οι γονείς πρέπει να ασκήσουν την επιρροή με τις ενέργειες των παιδιών τους για να μην αντιμετωπίζουμε έτσι θέματα. Οι πυρσοί είναι και επικίνδυνοι. Είναι επικίνδυνα αντικείμενα, περιέχουν εκρηκτικές ύλες", συμπλήρωσε.

Ο κύριος Ανδρέου σημείωσε πως η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE εικόνα: Ανακοίνωσε πενταμερή για το Κυπριακό ο Γκουτέρες

LIVE εικόνα: Ανακοίνωσε πενταμερή για το Κυπριακό ο Γκουτέρες

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:15 η κοινή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στην προστατευμένη από τα ΗΕ περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE