ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ: Ανοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ: Ανοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

Δόθηκε γύρω στις 11.20π.μ., ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, οι δύο λωρίδες του οποίου είχαν κλείσει προσωρινά σε σημείο παρά την έξοδο προς Μουτταγιάκα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω οδικής σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 10.30 το πρωί της Κυριακής.

Στο σημείο του αυτοκινητόδρομου και στις δύο λωρίδες, είχε ακινητοποιηθεί αυτοκίνητο, μετά από πρόσκρουση του σε κιγκλίδωμα ασφαλείας. Στη σκηνή είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, που διοχετευόταν μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου.

Το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο έχει πλέον μετακινηθεί εκτός του δρόμου, με την κυκλοφορία να συνεχίζεται κανονικά.

Σημειώνεται ότι από την οδική σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE