ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστρωσαν την «τσόχα» αλλα φάνηκαν άτυχοι... τους τσάκωσαν επ αυτοφώρω

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Έστρωσαν την «τσόχα» αλλα φάνηκαν άτυχοι... τους τσάκωσαν επ αυτοφώρω

Για αδικήματα κυβείας κατηγορήθηκαν γραπτώς πέντε πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία, κατά τη διάρκεια σημερινού ελέγχου από μέλη της Αστυνομίας, σε υποστατικό στη Λευκωσία.

Λίγο πριν τις 11.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας διενήργησαν έλεγχο στο υποστατικό, όπου εντόπισαν τα πέντε πρόσωπα, άντρες ηλικίας από 57 μέχρι 77 ετών, να επιδίδονται σε κυβεία. Ανάμεσα στους πέντε και ο διαχειριστής του υποστατικού.

Τα πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα σε σχέση με την κυβεία, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν αριθμός τραπουλόχαρτων και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE