«Ο γάρος της ημέρας»: Porsche έκανε το πεζοδρόμιο δικό της…δίπλα από χωράφι για parking

«Ο γάρος της ημέρας»: Porsche έκανε το πεζοδρόμιο δικό της…δίπλα από χωράφι για parking

Για ακόμα μία φορά αντιδράσεις προκάλεσε παρκάρισμα Κύπριου πολίτη με αποτέλεσμα οι αναρτήσεις στη σελίδα του Facebook "γάρος της ημέρας" να μην έχουν τελειωμό.

Συγκεκριμένα, οδηγός Porsche έκλεισε ολόκληρο το πέρασμα πεζοδρομίου για να παρκάρει έχοντας δίπλα του χωράφι για parking.

Όπως αντιλαμβάνεστε βρέθηκε στο στόχαστρο και τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση πήραν "φωτιά".

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE