Το πρώτο Σαββατοκύριακο που «κλείνει» μέσα τους ανεμβολίαστους – «Μπλοκάρισμα» σε χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που «κλείνει» μέσα τους ανεμβολίαστους – «Μπλοκάρισμα» σε χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα

Πιο αυστηρά και στοχευμένα ήταν τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Μεταξύ άλλων οι ανεμβολίαστοι κλείνονται στα σπίτια τους αφού από την Τετάρτη (15/12) τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε υποστατικά, γάμους και βαφτίσεις αφού δεν προχώρησαν στον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, η είσοδος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις και χώροι εστίασης εντός των ξενοδοχειακών μονάδων επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test.

Παράλληλα ισχύει και η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τους πιο κάτω χώρους: κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφoυς, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης αλλά και χώροι εστίασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE