Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Συγκεκριμένα από το βράδυ της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε από σελίδα η φωτογραφία του κ. Κουννά με τη λεζάντα «Καλό Παράδεισο».
Χρήστες που γνώριζαν τον κ. Κουννά έσπευσαν να συλλυπηθούν τους οικείους του, με το θέμα να παίρνει διαστάσεις στο Facebook. Ωστόσο γνωστοί του όταν τον αντίκρισαν έμειναν έκπληκτοι και τον ενημέρωσαν για την εν λόγω ανάρτηση.
Ο ίδιος μόλις πληροφορήθηκε την ψευδή είδηση για τον θάνατο του που κυκλοφορούσε στο Facebook έσπευσε στην Αστυνομία για καταγγελία.
Οι Αρχές διερευνούν τον λογαριασμό έτσι ώστε να εντοπιστεί το πρόσωπο που δημοσίευσε τα fake news.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις