Ο μικρός Λούκας χρειάζεται τη βοήθεια μας - Παλεύει δεύτερη φορά με τη λευχαιμία

Ο μικρός Λούκας χρειάζεται τη βοήθεια μας - Παλεύει δεύτερη φορά με τη λευχαιμία

Στην διενέργεια δειγματοληψίας για την εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για τον μικρό Λούκα Σταύρου προχωρά ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς ο Λούκας είναι 8 χρονών και παλεύει για δεύτερη φορά με την λευχαιμία. Χρειάζεται άμεσα συμβατό δότη μυελού των οστών για μεταμόσχευση.

Η διαδικασία, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι εύκολη, γρήγορη και ανώδυνη και γίνεται με την λήψη στοματικού επιχρίσματος. Δότες μπορούν να γίνουν άτομα ηλικίας 18-45 ετών, χωρίς ιατρικά προβλήματα.

Η δειγματοληψία, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στο Δειγματοληπτικό Κέντρο του Χρίστου Χρυσάνθου, μεταξύ των ωρών 11 π.μ.- 3 μ.μ.

Ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι δημότες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δήμου αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο τους .

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE