ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα για την Πέμπτη 16/12 - Απεβίωσαν δύο άνθρωποι

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα για την Πέμπτη 16/12 - Απεβίωσαν δύο άνθρωποι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 16 Δεκεμβρίου 2021:

- 2 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 616.

- 165 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 51 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 75,76% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 8 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 87,028 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 632 (ποσοστό θετικότητας: 0,73% νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 143,510.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Στην Αθήνα μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη Γενεύη. Στη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να συζητηθούν κάποια δεδομένα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE